Miiia!!

2012-02-25
22:18:43

Slut i Kolan!!

Efter en lång dag och mycket arbete så är man nu nerkrupen i sin hotellsäng. Idag har vi suttit och kollat igenom vår film som är 3h lång som vi ska få ner till 25-30 min. Vilket jobb, egentligen vill man ju nästan ha med allt. Verkligen super duktiga ungdomar men vi har ju fått välja ut lite av allt istället. Känns som det kommer bli en super bra informations film.

Efter allt arbete väntade en god middag, Lax var det på menyn med pesto och risotto. Super gott!! Och till efterätt blev det en Créme brûlée med hallon till. Även den va god men jag tycker det blir lite för mycket. Fixar inte riktigt konsistensen men några skedar är gott sen är jag nöjd. Fast att det känns som vi bara ätit massa idag  så längtar man ändå till frukostbuffén imorgon =)

Efter frukstosten imorgon så blir det lite mer arbete fram till lunch. Sen blir det att avnjuta lunchen tillsammans innan hemfärd till skåneland igen och då ska jag få pussa på finaste <3





 

2012-02-25
11:54:58

Lördag!

Arbetet är i full gång i Bromma. Detta kommer bli ett bra sista år på projekt Ibd . Det är super kul att få vara med och påverka och hjälpa till att nå ut till ungdomarna. Känns verkligen att man gör en god gärning!

2012-02-22
11:35:35

Onsdag.....

Tjolahopptjolahej!!

Då är det sista jobbe dagen för denna veckan ledig imorgon och på Fredag bär det av till huvudstaden. Dags att planera sista projektåret för IBD-projektet för tonåringar, det ska bli kul att få träffa alla igen. Här kan ni läsa mer om projektet (http://www.ilco.nu/ilcos-verksamhet/projekt/ibd-projekt/). Jag är så glad för att jag blev tillfrågad om jag ville vara med i detta projekt, tycker det är viktigt att nå ut till tonåringar med IBD sjukdomar. Dels för att visa att de inte är ensam där ute och visa att det går att leva ett normalt liv trots sjukdomarna. Det är super kul att få jobba med detta. Det som är lite tråkigt är att jag missade en hel del förra året när jag var sjuk. Men det ska jag ta igen detta året =)

Nu har jag snart jobbat i en månad och det har fungerat jätte bra. Det är jätte kul och skönt att vara tillbaka på jobb, som jag har saknat min arbetskamrater. Vi är ett litet tokigt gäng som jobbar där och trivs bra med varandra. Jag tycker det är jätte viktigt att man trivs med sin arbetskamrater de är ju dem som gör min dag. Jag har alltid sagt hellre ett jobb med bra arbetskamrater och tråkiga arbetsuppgifter kanske, än ett jobb med roliga arbetsuppgifter och tråkiga arbetskamrater. Men sån tur är så har jag både roliga arbetsuppgifter och bra arbetskamrater.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för lite jobb. Hoppas alla får en trevlig onsdag. Kram Kram


Detta är vår loggbild till projektet!! Ritad av Therese Dicklén även Therese har en blogg om stomi den är (http://virrhuvet.blogg.se/)

2012-02-22
11:16:01

Mysig låt!
All of my life, I've been searchin
For the words to say how I feel.
I'd spend my time thinking too much
and leave too little to say what I mean
But I've tried to understand the best I can
All of my life . . .

All of my life, I've been saying sorry
for the things I know I should've done
All the things I could have said, come back to me
Sometimes I wish that it had just begun.
Seems I'm always that little too late
All of my life . . .






2012-02-19
09:20:16

Stomi jävla skit!!

Blir så trött på min stomi just nu, den har klyddat och läckt i ca en veckas tid nu. Va hos min stomiterapeut i torsdag och fick lite nya påsar att pröva. I och med att jag har gått ner i vikt så har huden ändrat sig runt stomin och det har blivit lite veck. Jag fick konvex plattor men giller inte dem alls, jag vill ju ha den som jag har jag trivs sjukt bra med den. Jag har prövat de nya påsarna men det läckte i den med, så då känner jag att jag kan lika bra kan ha den som jag har. Men men jag får väl kanske ge det lite tid och pröva lite andra varianter.

Idag vaknade jag 06:50 rätt skönt att komma upp och få hela dagen framför sig. Sen har jag varit extra snäll idag gick upp och lagade frukost till min älskling. Sen körde jag hem honom vid 8:00 för han skulle iväg på match. 08:15 ringer jag till mammsen min och skrålar god morgon god morgon tralalalalalal god morgon i kööööööööör. Tror ni hon blev glad?!?! Hihihi hennes enda sovmorgonsdag i veckan =) Men snäll som jag är så handlade jag bullar och åkte hem till henne. Så nu sitte jag här hemma och mamma och Bengt har precis fått i sig en god söndags frukost. 

Nu ska jag snart åka och handla lite sen blir det nog hem och plocka undan lite där hemma. 
Ha en mysig Söndag! <3



2012-02-18
09:05:12

Lördag
Underbara Lördag vaknar kl 7:00 med mitt <3 brevid mig, finns det något underbarare? Finns inget mysigare att få ligga i dina armar och bara titta på fina dig.

Igår blev det en lugn och mysig kväll hos älsklingen. Hade ont i hela min kropp jävla förkylnings skit som går, mitt hjärta har också blivit lite sjuker. Ja och ni tjejer där ute vet ju hur det är när en man är förkyld ;-)
Då är det inte så mycket män av dem.

Men det var super skönt att bara vara hemma och inte göra nånting. För första gången på några veckor har jag ingenting inbokat i helgen och det känns jätte skönt. Jag har en tendens till att alltid ha mycket inplanerat så ja hinner aldrig stanna upp för mig själv och känna efter vad jag vill. Så nu denna helgen ska jag bara vara och göra det som faller mig in. Tror nog för mitt eget bästa att det är dags att bromsa mig lite. Men så fort jag börja må bättre och får energi så kör jag på i 100 och för att det inte ska bli pannkaka av det så måste jag nog ta det lite lugnt. För jag vill ju inte tillbaka på ruta 0.

Ikväll blir det att göra vid mina naglar och käka lite middag hos Mini. Ha en underbar Lördag där ute för de ska denna tjejen ha!

2012-02-16
12:29:07

.......
Well you have no right to ask me how I feel
You have no right to speak to me so kind
Someday I might find myself looking in your eyes



2012-02-15
22:33:45

Vänskap!!

Hej hej!

Sorry att jag inte skrivit på länge. Men känner att jag inte haft tid i lugn och ro och sätta mig ner och få ut orden. Men just nu sitter jag i soffan helt själv och ut ur högtalarna kommer Phil Collins,  mys på hög nivå med lite tända ljus.





Idag har jag och Linda R haft en underbar dag. Jag hämtade henne efter jobb sen blev det hem till mig och laga lite lunch. Omelett och bacon stod det på menyn. Jag och Linda har inte setts på väldigt länge men ändå känns det som det var igår. Finns inget bättre när man har äkta vänner runt omkring en. Även om man inte hörs varje dag så tycker jag att man ska kunna finnas där för varandra. Och jag och Linda är typiskt sådana vänner även om det kan gå månader i mellan så vet jag att hon finns vid min sida. Jag tycker inte man ska behöva höras av varje dag bara för att bekräfta att man är en bra vän. Vi har iaf snackat en massa skit som vanligt och många skratt och minne blev det också. Sedan var det dags att laga mat och idag bjöd jag på en jätte god kyckling rätt som Elli bjudit mig på en gång. Super gott blev det och efter det så blev det vår goda Cheesecake som vi bakat tidigare idag.




En massa <3<3<3<3<3<3 till mina vänner där ute ni är helt underbara!!
Nu blir det sängen för jag har varit vaken sedan 04:00 och det är ju en dag imorgon också. Då bjuds det på synundersökning,sjukhusbesök lite jobb och sedan middags mys och quiz på Fagans med världens bästa älskling och mina fina vänner!!

GOD NATT!!!!

2012-02-05
17:09:21

Kärleken är obeskrivlig

Du gör mig varm
Du gör mig glad
Du förgyller min dag
Du är det finaste jag vet
Kärleken till dig är obeskrivlig <3 <3 <3


2012-02-05
17:03:29

Du har hittat!

Du och jag har en massa vansiga nätter, massa vansiga nätter hos dig. Du är som en resa till något bättre, en resa långt ifrån, ifrån mig. Jag har märkt hur du tittat när jag sovit, var har du hittat? Mitt hjärta ska du veta du har det i din hand.

Du och jag har inte bråkat någon gång inte någon gång sen vi sågs via min sång. Och jag har tänkt att jag ska ha dig i mitt liv ha dig i mitt liv i resten av min tid. Jag har märkt hur du tittat när jag sovit, var har du hittat? Mitt hjärta ska du veta du har det i din hand.

Titta på mig igår när ingen anna såg du sa de finaste orden du kom ihåg. Du är min chans till någon sorts balans, en chans som jag gärna tar om jag kan.Jag har märkt hur du tittat när jag sovit, var har du hittat? Mitt hjärta ska du veta du har det i din hand. Jag har märkt hur du tittat när jag sovit, var har du hittat? Mitt hjärta ska du veta att du ska sluta leta du har det i din hand.