Miiia!!

2012-09-30
16:44:00

Thailand!

Då sitter man på tåget mot skåneland igen. Ska bli skönt att komma hem särskilt eftersom jag inte behöver jobba på hela nästa vecka. För jag har seeeeeemester :-):-)

Jag längtar tillbaka till Thailand såg på group on idag att de hade 7 nätter i phuket för 2st pers 1949:-. Men det tillkommer flygbiljetter så jag kollar om jag hittar något billigt. Men de kan ju kvitta om jag gör det för har ju inte råd ändå :-(. Men ibland är det skönt att få drömma sig bort lite. Men en sak som jag tycker är märklig, är att när jag va i Thailand 2010 mådde jag bra. Jag va där i typ 24 dagar och har aldrig mått så bra i min sjukdom som jag gjorde då. Jag va dålig precis innan vi åkte men de va som allt bara försvann.

Och när jag kom hem berättade jag detta för min läkare. Han sa att många av hans patienter sa att de mådde bra när de va utomlands. Han kunde inte förstå riktig va det va som gjorde det, men han relaterade till att man inte va lika stressad som hemma. Att man kopplar av på ett helt annat sätt när man har semester.

Men sen fick jag höra från min optiker att vitamin D skulle vara bra för Crohns. Att hon haft en annan kund som hade Crohns och åt nått natur tjohejsan med vitamin d. Så nu har hon mailat mig så jag kan läsa om det. Det är ju super om man kan må bra av det, med tanke på att vi inte har så mycket sol. Är det någon där ute som har testat det? I så fall hur fungerade det?

Nu blir det mysmusik i hörlurarna och drömmer mig bort till Thailand ett litet slag!

3,5 h kvar tills du omfamnar mig längtar så <3

2012-09-30
09:10:53

Söndag!

Då kör vi slutspurten på den sista Ibd-helgen. Det har varit fantastiskt roligt som alltid. Man fyller verkligen kroppen med bra energi, när man ser hur uppskattat det är av ungdomarna. Man blir så varm i hela kroppen, det känns verkligen att man gör en god gärning. Idag blir det lite diskussion på förmiddagen, sen blir det lunch och hemfärd. Jag längtar tills jag kommer i din famn ikväll. <3

Mysiga höst!

2012-09-29
09:21:25

God Morgon!

Då kör vi föreläsning med Josefin Knave. Josefin är bloggare och har crohns, en super bra blogg. Gå gärna in och kolla hennes sida josefinknave.se. Sen efter lunch bär det av till Västerås och Arosfortet, Arosfortet är lite som fångarna på fortet.

2012-09-28
20:37:56

Kusligt!

Vandring på slottet i Wik va ju lite smått kusligt. Men väldigt roligt, teatergruppen som går här på skolan var super duktiga. Ikväll lär det väl bli spökhistorier om slottet och så får vi väl se om de som hemsöker det visar sig.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3175596/images/2012/pic_5065ee699606ee41ac9cd78c.jpg" class="image">

2012-09-28
10:48:54

Dagen D!

Då är det dagen då alla ungdomar anländer :-) alltid lika spännande. Just nu är det de sista förberedelserna, sen blir det lunch. Där efter börjar hämtningarna av ungdomarna. Hoppas alla får en trevlig helg, för det ska vi ha här på Wiks slott i Uppsala.

Lite piggare idag :-)

2012-09-27
19:40:49

.............

Trött,sliten och uttråkad på tåget :-)

2012-09-27
18:38:02

Känner mig tom!

Då sitter man på tåget till Uppsala och en fullspäckad Ibd helg står på schemat. Ska bli roligt att få träffa alla igen och nya deltagare. Igår var vi ute med en leverantör till oss. Först lite femkamp på laserdome sen en väldigt god buffé på st Markus vinkällare. Det va första gången jag va där och jag kan ju bara säga att maten va kanon. Sen bar det av till lilla torg och det blev även lite dans senare. Jag kan ju säga att man inte är 20 längre :-) det känns i kroppen idag men det var det värt. Tack alla inblandade för en trevlig och kul kväll!

Har försökt att sova lite på tåget men det är omöjligt. Har slumrat till lite grann men jag hade gärna sovit hela resan så hade det inte varit lika jobbigt. Lyssnar på en massa mys musik. Älskar att lyssna på musik det skingrar tankarna. Men idag satte det igång något konstigt i min kropp som gör att jag känner mig helt tom. Även om det känns konstigt tror jag det är bra att man ibland blir helt tom. Så kan man ta in nya saker efter det.

Nästa vecka har jag semester ska bli så skönt. Jag ska bara göra som jag själv vill och inte bestämma något. På torsdagen ska jag ha tupperware party, :-) ska bli kul att få hem alla till mitt krypin och umgås.

En av grenarna från femkampen igår!

2012-09-19
10:47:29

Onsdag!

Då va man hemma igen efter en lyckad träff i Falkenberg. Man blir så varm i själen när man ser hur mycket man hjälper ungdomarna. Det va bara positiv respons, tänk att få träffa andra med samma sjukdom? Jag har ju haft tur i oturen att ha min syster vid min sida. Så jag har ju aldrig känt mig ensam i sjukdomen. Jag har ju verkligen haft en som förstår mig till max. Därför är det så underbart att få jobba med detta då man hjälper till att knyta nya kontakter. Nu återstår det en träff till i Uppsala hoppas att den blir lika lyckad men det tror jag :-) Jag hoppas ju innerligt att vi kan lösa så att vi kan fortsätta med dessa träffar.

En bild ifrån helgen!
Vighet var vi duktiga på allihop!

2012-09-12
20:39:54

.......

Myser med älsklingen innan det bär av mot en fullspäckad helg i Falkenberg. Tycker det är kul att jag fått vara med i detta projekt trots att jag inte varit så frisk och kanske inte deltagit så mycket som jag velat. Men det är verkligen en ära för mig att få jobba med tonåringar och hjälpa dem. Speciellt att nå ut med informationen att det går att leva ett normalt liv trots Ibd och stomi. Plus att man knyter nya kontakter och kan hjälpa varandra. :-))))

2012-09-11
14:47:23

Mys

Sitter på Espresso House med finaste Therese och Pamela. Sen ikväll blir det tupperwere party måste ju bara ha den berömda lökhackaren :-) Jobb onsdag och torsdag sen blir det jobb i Falkenberg med Ibd ungdomar. Ser fram emot att få träffa alla igen och även nya deltagare. Och imorgon blir det middags mys med Linus familj. <3

2012-09-07
11:40:09

Fredag!!!!

Jag har fått nya glasögon och jag storm trivs i dem. Nu ska jag bege mig till jobb för att köra kvällspass och hela helgen. Ikväll blir det mys middag med mitt <3 Ha en trevlig helg där ute simma lugnt!

2012-09-04
09:59:46

Semester
Hej hopp!
 
Är inne på min fjärde vecka nu sedan semestern. Och allt rullar på som vanligt igen. Jag vill ha semester igen känns det som, är sugen på att resa bort en vecka.Det hade varit skönt att få lite sol och bara koppla av lite. Men får väl se om man kanske hittar något billigt =) och om man får semester. Nu är det dags att göra mig iordning för jobb, ha en bra dag där ute.
Min systers pool! Jag drömmer mig bort ett litet slag.

2012-09-03
23:03:43

Till min älskling!

2012-09-02
18:13:51

Kantarell

Idag har jag varit i de småländska skogarna för att plocka kantareller. Det var jätte mysigt att gå i skogen men tyvärr hitta jag inte så mycket svamp. Men hade med mig en rutinerad plockare med röntgen syn så tack vare honom fick jag lite svamp med mig hem. :-)

Nu är jag helt slut i kroppen efter denna helg. Har en mage som lekt rövare med mig och en stomi som läckt och klyddat. Det tar fruktansvärt mycket av ens energi när det inte fungerar som det ska. Men men nu får jag hoppas att det lugnar sig så man får nya krafter.
Ha en skön söndag alla där ute!