Miiia!!

2014-09-28
10:43:26

Stomi skit
Igår hade vi en super mysig och rolig dag, ända tills min stomi läckte. Jag hade extra kläder med mig men ska det verkligen behöva vara så? Jag blev så ledsen men som tur var hände det på slutet, men på något sätt tycker jag att det känns så förnedrande. Undra om det berodde på allt karusellåkande men massa tryck på magen. 

Men i det stora hela så va det jätte kul att åka karuseller Helix är ju lätt det bästa jag åkt någonsin. 😀
Vi gick även i hotell gasten igår  jag säger bara aldrig mer. Samtidigt som det va jätte läskigt så skrattade jag mellan varven. Men jag kommer ju aldrig gå in dit igen.

Snart blir det hemfärd mot Skåneland igen, tack till alla som förgylla denna helg.

2014-09-27
07:57:25

God morgon!
Ligger i sängen och kan inte sova mer, vaknar alltid tidigt när jag är ledig. På ett sätt så är det rätt skönt för man får ut mycket av dagen, men ibland hade det varit skönt att få sova länge. 

Är lite knäpp på min mage idag, min stomi har stått stilla sedan igår eftermiddags. Vet inte varför den ska hålla på så när jag är borta. Hoppas innerligt att den kommer igång innan vi åker in till Liseberg, orkar ju inte att stomin ska klydda när vi väl är där. Men det slår ju aldrig fel att den klyddar vid fel tillfällen. Men nu håller jag tummarna för att det ska vara snäll och sköta sig.

Ha en fin Lördag! 

2014-09-26
17:43:15

Helg
Då sitter jag i bilen på väg till Götlaborg, helg i blodet woho. Ser framemot denna helg då det blir ett besök till Liseberg och mys med Linus släkt. 

Slutade kl 14 idag lite lyxigt :-) Är sjukskriven på 25 % vilket har hjälpt mig enormt mycket. Jag har återhämtat mig i lugn och ro och kunnat komma tillbaka som stark. Nästa vecka är det dax att prova heltid igen. Jag hoppas att jag klarar det, annars har jag funderat på att bara jobba 75% eftersom jag mått så mycket bättre när jag gjort det. Hur jobbar ni andra med dessa sjukdomar? Vad orkar ni? Jag är iaf glad att jag orkat jobbar överhuvudtaget, har ju förstått att vissa blir så dåliga att det inte fixar att jobba. Så ännu en punkt jag kan skatta mig lycklig på.

Önskar er alla en trevlig helg för det ska jag ha!

Ta hand om era magar! :-)

2014-09-24
19:02:29

En kväll i höstens tecken.....
Sitter i soffan och lyssnar på mys musik och sjunger en massa lalalalalalalalala. Kom på idén att skriva här det var ju evigheter sedan sist, tänkte jag skulle bli bättre på att uppdatera mig här. =)

Livet med stomin rullar på som vanligt. Läcker ibland, röd irriterad hud mellan varven, men annars fungerar det väldigt bra. Men värst av allt är när jag läckt ner hela sängen och min stackars sambo får vakna av detta. =(Jag vill bara skrika rakt ut!!!!!! Det är nog en av de värsta upplevelser jag haft med min stomi. Har nog världens snällaste och tåligaste sambo. Jag undrar många gånger om det finns någon annan som skulle stå ut med det? Jag kan nog skatta mig lycklig =)

Saker och ting faller på plats på jobb jag har äntligen fått dagtid efter massa kämpande och slit. Så nu blir det mer regelbundenhet som behövs i denna sjukdom.Plus att denna tjänst inte innehåller helger så ska jobba min sista helg 4-5 okt, sen blir det ledigt alla helger och röda dagar. =)
 
Till helgen blir det massa  mys och karusell åknde på Liseberg med sambons underbara släkt. Jag känner verkligen att jag stormtrivs med hans släkt tur är det annars hade det varit lite jobbigt.
 
Nog för idag!
 
Vi hörs snart igen =)
 
Fotograf: Peter Jönsson
KÄRLEK