Miiia!!

2014-11-20
22:17:45

Total kaos


Just nu råder det total kaos i min hjärna och kropp. Den dära känslan när man inte kan sätta finger på saker och ting. Varför gråter jag? Varför mår jag som jag gör? Var är min ork? Känslan när man är rädd för att göra fel?! 

Jag bröt ihop totalt på jobb igår det blev en kortslutning helt enkelt. Hur ska jag ta mig ur det hära? Först och främst kanske ha en kropp som orkar och inte en mage som bråkar dag ut och dag in. Tårarna bara rinner, att vakna ledsen?! Var tog min glädje vägen? Allt kommer upp till ytan igen. Vad fan är det jag gått igenom egentligen? Äsch jag tar det med en klackspark det är inte så farligt. Men kanske egentligen är det något jävligt stort? 

Förvirrad, trött och smärta! 

2014-11-16
22:20:00

Mysig helg


Haft en mysig helg med nära och kära. Äntligen känner jag mig lite piggare igen. Igår var det första dagen denna veckan som jag kände mig pigg och okej. Även idag har detta hållt i sig. :-)

Så imorgon blir det jobb igen, det ska bli skönt att få komma igång igen. En hel vecka hemma är lite drygt, men det var det som behövdes så det är bara till att lyssna på kroppen. Nu hoppas jag den håller ett tag framöver. 

Nu är denna tjej super trött så nu blir det sängen så jag är pigg till imorgon. Sov så gott där ute! 


2014-11-14
14:47:33

Jävla skit vecka


Mr Chron's har hälsat på tror jag en släng av han iaf. Har inte kunnat jobba på hela veckan för att min mage bestämde visst att ta över lite. Kramper dag ut och in på ett eller annat sätt, kroppen har iaf varit helt slut. Hatar när smärtan tar över jag är van vid smärta men när det går så långt att det stiger mig åt huvudet blir jag knäpp. Nu har jag inte gjort något annat än vilat men någonstans känns det som jag fortfarande är slut i kroppen.

Fast från och med nu ska jag bestämma, nu ska det bara bli bättre. Så jag kan jobba nästa vecka. Jag har testat att utesluta gluten de senaste dagarna och hoppas innerligt att det ska hjälpa mig. Dags för pokerface att åka på det dära smilet som gör en så glad och alla andra glada. MR Chron's du ska inte vinna över mig inte. 

Over and out 

Ha en fantastisk helg där ute för det ska jag ha!

Trött på soffan nu!

2014-11-07
19:17:52

Äntligen helg


Usch och fy för en jobbig vecka jag har varit helt utslagen. Har i stort sett somnat i soffan varje dag efter middagen och sovit tills det va dags att lägga sig. Känns lite som jag har något som spökar i kroppen antingen en förkylning eller herr Chron's. Jag hoppas innerligt att det bara är förkylning. 

Helgen blir lugn och skön med nära och kära. Ska mysa med min syster och hennes barn imorgon, jag längtar sååååååååå. Asså dessa barn är de mest mysiga och roliga barn, de ger mig verkligen positiv energi. Och min syster är en klippa som oxå bara ger en en massa energi. 

Så jag hoppas jag kan ladda om efter den helg och att nästa vecka blir mycket bättre.

Nu blir det lite fotboll med älsklingen 😀

Önskar er en trevlig helg