Miiia!!

2012-03-19
22:24:19

Måndag!

Idag har jag jobbat min första dag på heltid igen. Efter att varit sjukskriven i lite mer än 1,5 år så känns det jätte skönt att vara back on track igen. Dagen har gått jätte bra och jag har kännt att jag verkligen orkade hela dagen. Ingen är lyckligare än jag att få komma igång igen och känna att man är tillbaka till ett normalt liv. Jag känner mig taggad till 1000 så nu är det bara att hålla tummarna att detta går vägen, vilket jag verkligen tror att det gör. Stor kram till alla mina arbetskamarater som har varit så förstående under denna tid. <3<3

Helgen har varit lugn och skön fredagen bestod av mys med flickorna, med sushi och godis i mängd och parti. Mätta var vi allihopa men ändå fortsätter man äta, hmmm undra varför? Lördag var det middag hos syster som slutade med spelkväll och en massa skratt, vilket var helt underbart. Och igår var jag och Linus och hjälpte mormor att måla om i hennes skåp i köket. Sen bjöd mormor på kinamat så det blev ett trevligt avslut på en söndag.  

För någon vecka sen ställde jag upp och var med i något som heter HälsoTv. HälsoTv är något som Helen Nord från Hälsoakademin håller i där hon intervjuar personer som berör henne. Om ni undrar vad Hälsoakademin är för något kan ni gå in och läsa mer om det på deras hemsida. Bland annat har dem coachutbildningar. (www.haeu.se) Jag fick en målbild och en coach som ska följa mig här under våren och det är jag jätte tacksam för. Tror detta kommer att hjälpa mig med en del beslut här i livet. Ett stort tack till Helene Nord är jätte glad för att jag fick denna chansen!

Kram till er alla!

2012-03-17
15:25:46

Vår i luften!


Idag bär det av till finaste syster med middagsmys och spelmys. Älskar dig över allt annat ska du veta, vet inte vad jag gjort utan dig! Utan dig är jag inte hel <3





Snart är våren här hur underbart som helst!! =)
Önskar alla en trevlig Lördag!!



2012-03-14
17:32:15

Intervju på aftonbladet!
Då är man med i intrevju på aftonbladets hemsida! Kan ju säga att där det står om att det är omöjligt att leva normalt inte är mina ord. Men ibland kan det bli lite fel.Mitt motto är ju att leva så normalt det bara går! =)
http://www.aftonbladet.se/halsa/mage/article14499165.ab

2012-03-13
11:31:03

Coaching!

Idag har jag varit och träffat min coach. Tror nog detta kan bli något bra, först var jag skeptisk. Men efter idag känns det rätt bra, ibland behöver man en knuff för att komma loss. Även om det är jag själv som ska komma på sätten för att komma loss. En coach får aldrig råda dig om vad du ska göra, de får bara ställa frågor så att man själv kommer fram till svaren! Jag tror att detta kommer hjälpa mig med vissa saker i mitt liv! :)))

2012-03-09
23:08:50

...,....

Hatar att känna dessa jävla känslor!!! Samtidigt som det kan vara underbart ibland!!

2012-03-09
10:37:53

Tänkvärda citat

Troubles are like washing machines; they twist, turn and knock
us around. But in the end, we come out cleaner, brighter
and better than before

Den enda människa du kan ändra på är dig själv

I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen

2012-03-06
00:33:07

Förvirrad.....

Hej hej!

Snacka om att det varit en fullspäckad vecka och en bra helg i goda vänners lag.
Men nu sitter jag här i soffan och hjärnhalvorna sammarbetar inte riktigt.

Det har hänt en del i mitt liv som gjort att jag känner mig förvirrad.

 Förra veckan var jag och hämta mina journaler från min inneliggande tid på sjukhuset. De var på hela 98 sidor och då har jag ändå inte begärt ut alla anteckningar. Jag bad om min journaler för att jag var nyfiken på vad de skriver om en. Detta var jobbigare att läsa än vad jag trodde då man blir påmind igen om vad för jävla skit det är man gått igenom. Glad är jag att man glömmer fort och tur är nog det för att man skall kunna ta sig igenom saker och ting. Men ändå så är det smärtsamt på något sätt att gå igenom det igen även om det bara är på papper. Jag har fått lägga det lite åt sidan och kommer väl läsa snart igen men behövde en paus för att inte grubbla ner mig totalt.

Detta är inte bara anledning till varför jag känner mig förvirrad. De har hänt diverse saker som gör att tankeverksamheten satt igång lite extra. De där grubblandet som jag inte gillar och den där irritationen som jag inte vill ha. Du måste prata med mig om jag ska kunna förstå!