Miiia!!

2014-10-29
19:21:56

Trött tjej


Hörlurarna i pluggade med mys musik och benen uppslängda i soffan. Är så fruktansvärt trött mest hela tiden, denna veckan känns det som jag varit en zombie. Jag är där men ändå inte med på något konstigt sätt. 

Tankarna går på vars ett håll, jag börjar undra om det kanske inte är meningen att jag ska jobba heltid?! Känns lite som att själen inte mår riktigt bra även min mage för den delen. Men jag ger ju inte upp i första taget så bit ihop och kämpa lite till. :-)

Sen är det väl lite av en deppig period/övergång nu i höstmörkret. Plus att min ork som jag har går åt att jobba och umgås lite med nära och kära, så hemmet kommer i kläm. Jag skulle behöva städa och rensa lite men finner ingen ork till det. :-( Det blir lite av en ond cirkel men jag får väl ta tag i det med en vacker dag! 

Så då har jag kräkt av mig för denna gången, känns redan bättre så nu blir det mer positiv energi. 😀

Mina nya mys tofflor älskar dem!


2014-10-26
08:37:36

Kongress


God morgon från Stockholm. Denna helgen har det varit kongress för mag och tarm föreningen. Det har varit en bra helg med massa roliga och bra personer runt omkring en.

Idag har vi lite kvar på kongressen, sen i eftermiddag får vi välja 2 st olika föreläsningar att gå på. För mig blir det socialamedier föreläsningen så jag kan få lite tips och knep på hur jag ska marknadsföra föreningens sida på Facebook. 

Nej nu ska jag hoppa upp ur sängen och äta en god hotell frukost :-) 

2014-10-22
20:45:16

Negativa energier


Idag har varit en sådan dag då all ens positiva energi sugits ur ens kropp. Ibland blir jag bara så trött och irriterad på människor som är så himla negativa. Försök se det positiva istället för att bara se det negativa. Jag själv kan oxå vara negativ ibland men försöker för det mesta se det positiva i saker och ting.

En sak som är jävligt svårt, är att hålla uppe humöret med denna sjukdom och allt vad jag gått igenom genom åren. Men jag tror att det hjälpt mig i många lägen att jag varit positiv och inte hängt upp mig på saker. 

Mer positiv energi vill jag ge åt folket så ge fan i att sluka upp den helt så jag kan dela med mig till fler :-) Men ibland är det svårt när man blivit omsluten av negativitet i några dagar att hitta tillbaka själv.

Flummig kanske men mer burlesque åt folket den musiken blir man glad av. :-) (Jag syftar på filmen) 

Ha en fantastisk kväll därute i mörkret 😀😀

2014-10-07
23:01:21

Trött tjej


Idag blev det en tripp till Puttgarden och bordershop, med bästa Ellan. Himmelrike att gå där, ullared fast med massa godricka. :-) Vi fick handlat till hennes 30-års fest och även lite till oss själva. 

Jag säger bara over and out. 
Med en fortsatt bråkig mage som jag trodde va bättre innan idag så säger jag god natt. Jobb imorgon!!

2014-10-05
21:45:40

Utslagen

Idag har inte varit en rolig dag. Jag jobbade min sista helgen nu, men höll inte hela helgen. Fick sjuka kramper i magen idag på jobb, jag försökte verkligen hålla ut men till slut gick det bara inte. Fick kramperna runt kl 13 och kl 15 gav jag upp. När jag kom hem slängde jag mig i soffan och deckade tre timmar. Och nu sitter jag här och har fortfarande kramp. :-( Är helt färdig i kroppen , blir inget jobb imorgon heller det tar ju nästan en dag att återhämta sig efter ett sådant här anfall. Men hoppas innerligt att det släpper snart. 

2014-10-03
18:11:43

Fredags mys!!
Fläskfilen är i ugnen, jag och hjärtat fixar och donar tillsammans i köket. Idag blir det fredagsmys på hög nivå. Är helt slut i kroppen efter gårdagens bravader :-) men det va de lätt värt. 

Igår va det först jobb 7.30-16.30 sedan direkt till Helsingborg för lite jobb med föreningen. Men gud vilken kväll det blev med dessa underbara människor. Vi hade det helt fantastiskt kul med massa skratt och lite arbete. Va inte hemma förän 23.15 så det va lite segt att gå upp idag, men det va det värt. Har fortfarande ett stort leende på mina läppar när jag tänker på kvällen. Jonas Plunteman sikken klippa du fångade mitt hjärta du är en fantastisk person som jag ser framemot att få lära känna. :-) Liz och Peter ni är guld värda. 

Är väldigt lycklig lottad med så fina människor runt omkring mig. Mina vänner,familj,arbetskamrater och förenings vänner  ni har en stor plats i mitt hjärta. Och till min Sambo som står ut med mig varje dag! ❤

Jag älskar er alla på ett eller annat sätt!❤❤

JUST LOVE MY LIFE 😊