Miiia!!

2013-10-16
21:22:04

Motivationen tryter!

 

Den senaste tiden har det varit alldeles för mycket saker i min vardag, som gjort att jag bröt ihopa för några dagar sedan. Att jag aldrig lär mig när jag ska dra i handbromsen. Hur svårt ska det vara att lyssna på sin kropp? Och varför ska det vara så svårt att lära sig? Jag är ju faktiskt inte frisk men jag medger det inte gärna. Jag orkar kanske inte allt fullt ut som en frisk person gör men jag vill så gärna. Så från och med nu ska jag bara göra saker som ger mig postiv energi och inte boka upp utan ta dagarna som dem kommer. Och försöka vara hemma på vardagarna efter jobb, eftersom jag oftast är trött när jag kommer hem från jobb. Min stomi har varit sådär lagom rolig den senaste tiden, jag har sår under plattan som jag kämpar med men får inte bukt på det och det tar väldigt mycket av min energi. Sen har det även varit mycket på jobb som också snor en del enrgi. Så rent allmänt just nu känns det tråkigt, jobbigt och som motivationen har försvunnit.

Så nu har jag kräkt av mig, så nu kan det ju bara vända till något bra. =)

Till min älskling!!

Jag är så glad för att vi funnit varandra och att du finns vid min sida. Du finns där verkligen genom alla motgångar och alla bra stunder. Är dig evigt tacksam för att du står ut med mig. Jag vet att jag kan vara pain in the ass bitch när jag inte mår bra, men det är inget menat mot dig. Älskar dig av hela mitt hjärta <3<3<3

2013-10-11
18:44:47

Kloka ord


"Jag vet att du tror att du förstår vad jag sa, men jag är inte säker på att du inte inser att vad du hörde inte var det jag menade"

2013-10-06
17:36:28

Trött tjej....


Efter en fullspäckad helg i Stockholm sitter vi på tåget mot skåneland igen. Det har varit många bra föreläsningar. En mycket innehållsrik och givande helg med många brainstorminingar. Jag säger bara en sak tillsammans är vi starka. 
Även om man sutti mycket still denna helgen är jag sjukt trött och slut i hela kroppen. Nu blir det lite tid med Mr Grey en stund.

Vill bara hem till din famn! ❤️❤️

2013-10-04
12:13:16

Ordförandekonferans!


Hej hej! 
Just nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm. Där vankas det ordförandekonferans med Mag och tarmföreningen. Ska bli spännande och se vad denna helgen har att ge. Jag tycker man lär sig rätt så mycket av styrelsearbet som kan vara bra och ha i framtiden. 

Igår blev det inhandlat en ny jacka en mörkblå Didriksons är sjukt nöjd. Blev lite panik handling eftersom jag skulle till Stockholm, där är ju lite kallar än i Skåneland. Bild kommer senare.

Nu ska jag käka lite lunch, en god sallad från sallad o smoothies.