Miiia!!

2013-09-29
09:44:27

God morgon!

Idag är det första söndagen på länge som jag kunnat sova ut. Även om jag vaknat tidigt har jag kunnat ligga kvar i sängen. Bästa ut av allt är att jag fått gosa med min sambo, jag minns inte sist vi åt frukost tillsammans en helg. Så idag blir det mys frukost med ägg, bacon och bullar.

Idag blir det lite städ och ordna lite saker. Jag har köpt ny servis som ska bytas ut mot den gammal och nya kuddar som ska upp i soffan. 

Ha en mysig söndag!

2013-09-14
14:28:04

Aktivitetshelg
Är i Helsingborg och håller aktivitetshelg för våra medlemmar. Just nu är vi och kör segway. Jag körde för ett år sedan och tyckte det var super kul. Men nu vet jag inte vad jag tycker, mest obehagligt och dålig balans. Fast man vänjer väl sig efter ett tag. 

Innan lunch hade vi föreläsning om kroppsspråk med Magnus Florin. Wow vilken föreläsning super rolig och intressant. Ikväll vankas det tre rätters middag och massa mys. 

Imorgon blir det lek med lera och låta kreativiteten flöda. Denna veckan har varit lite körig så är helt slut i kroppen. Vilket gör att jag längtar hem lite, även om jag har kul här. :-) 

Ha en mysig lördag därute! 


2013-09-11
20:36:24

Ideellt arbete!

Denna vecka är fullspäckad. Jobb jobb jobb och jobb. Först mitt vanliga arbete sen ideellt arbete så det blir långa dagar. Har precis haft föreläsning på Kockums i Malmö, om Ibs och kronisk förstoppning. En mycket trevlig kväll och givande för de som anmält sig dit. Det är inte alltid man känner för det med det ger en mycket i slutändan. Det är så härlig att få se att människor blir glada och att man gör någon nytta. Det värmer ens själ att man kanske hjälper någon där ute som ropar på hjälp. 
Stort tack till Gerd och Peter som gör detta lite roligare. Vi är ett oslagbart team :-). 

Imorgon blir det först jobb sen kassör utbildning för föreningen. Det är mycket att tänka på när man är med i en förening jag har lärt mig mycket på min väg. Men har mycket kvar att lära. 

Fredag bär det av till Sundsgården för en gemensam aktivitetshelg med "gamlingarna". Det blir lite lek med lera, kroppsspråk och köra lite segway. Så på söndag kan jag andas ut igen och samla nya krafter för nästa vecka. :-) 

Nu blir det lite soffhäng innan sängen kallar! 

RESPEKT SAMHÖRIGHET LIVSLUST

2013-09-07
22:06:28

Lördag.....

Ligger på soffan och tycker synd om mig själv. Är dunder förkyld och helt orkeslös och så är det min jobbehelg så det gör de hela lite jobbigare. Plus att min mage bråkade med mig innan, men det kan ju vara så att kroppen är lite ur balans. Orkar inte skriva mer just nu så jag skriver mer en annan dag!

2013-09-04
22:10:51

God Natt!

God natt från en trött tjej! Med en ända som gör mer ont hela tiden.

2013-09-04
21:03:43

.........

Hej svejs!

Operationen gick bra :-) men fick vänta 6 h innan jag kom in. Lite lång tråkigt att ligga och vänta, kände att jag kunde jobbat halv dagen iaf. Känner idag att bedövning släppt så är lite öm, men det gick bra och jobba. Efter jobb blev det mys med Angelica och Elinor. Vi fick jätte god mat och en super god äpple paj. Och så blev det mys med sötaste Lovisa :-)

Och nu blir det lite hipp hipp innan det är dags att slänga sig i säng. Känner mig ganska slut i kroppen. Det tar nog nån dag att återhämta sig fast man tänker inte på det. Men känner det nu när jag satte mig ner i soffan.

Bild på Lovisa :-)

2013-09-01
20:56:36

Söndagsmys!

Myser med mitt hjärta i soffan efter en helt fantastisk helg i Småland. Vi tittar på Diggiloo sikken show :-) vi såg förra veckans avsnitt med. Hoppas innerligt att de ska ha det nästa år med för jag ska ha en biljett. :-)

Imorgon är det dags för operation. Dags att gå in och skrapa lite i hålan så det kan läka ihop ännu snabbare. Sprutan Humira som jag får varannan vecka i ändan har hjälpt jätte mycket med läkningen. Ingen är lyckligare än jag men ropar inte hej än. Men det vore ju bara så underbart om man kan se ett slut snart. Det har liksom gått 2,5 år sedan min rektumamputation, sjukt egentligen att det ska ta en sådan tid. Men vad gör en inte stark!! Jag har ju lärt mig en hel del om mig själv under årens lopp. Det kommer ju alltid något gott ur något ont!

Ha en mysig kväll!